Děkujeme všem za přízeň a hodnocení našeho obchodu.

Novinka - Kombucha se zázvorem a Maté a limetka

Kombucha se zázvorem: Osvěžení a Podpora Trávení

Poznejte unikátní chuť našeho nového nápoje Kombucha se zázvorem! Tento výjimečný nealkoholický nápoj kombinuje fermentovaný základ Kombuchy se zeleným čajem (min. 25%) s čerstvým odvarem ze zeleného čaje a zázvoru (min. 25%). Tento nápoj je ideální volbou pro všechny, kteří hledají zdravý a přirozený způsob, jak se osvěžit a podpořit své trávení.

Kombucha se zázvorem je skvělá k relaxaci po práci, při sportu nebo jako osvěžující doplněk k lehkému jídlu. Je jemně sycený, fermentovaný a pasterizovaný, což zaručuje jeho bezpečnost a čerstvost. Obsahuje také třtinový cukr a glykosidy steviolu, které dodávají nápoji příjemnou sladkost.

Upozornění: Obsahuje alkohol max. 0,5%

Maté a limetka: Energie a Svěžest v Jednom

Objevte jedinečný zážitek s naším novým nápojem Maté a limetka! Tento lahodný nealkoholický nápoj kombinuje výtažek z čaje Yerba Maté (min. 40%) s čerstvou limetkovou šťávou (min. 0,75% a 2,5% z ovocných koncentrátů) pro nezaměnitelný chuťový zážitek.

Maté a limetka je jemně sycený, což dodává nápoji příjemnou osvěžující texturu. Díky pasterizaci je nápoj bezpečný a připravený k okamžité konzumaci. Obsahuje také přírodní třtinový cukr a limetkový esenciální olej, které dokonale doplňují celkový charakter nápoje.

Tento nápoj je perfektní volbou pro všechny, kteří hledají přirozený způsob, jak se osvěžit a nabrat energii. Hodí se k posezení s přáteli, na cestách nebo jako osvěžující doplněk k jídlu.

Kombucha a Maté: Spojení, Které si Zamilujete

Proč si vybrat mezi zdravým osvěžením a energetickým nápojem, když můžete mít oboje? Naše nové nápoje Kombucha se zázvorem a Maté a limetka vám nabízí to nejlepší z obou světů. Ať už hledáte způsob, jak podpořit své trávení nebo potřebujete dodat energii, naše produkty jsou tu pro vás.

  • Kombucha se zázvorem - Skvělá pro relaxaci a podporu trávení
  • Maté a limetka - Perfektní pro osvěžení a energii

Oba nápoje jsou jemně sycené a pasterizované, což zajišťuje jejich kvalitu a bezpečnost. Vyzkoušejte je a zjistíte, proč se stávají nejvyhledávanějšími nápoji na trhu. Jezto, Mate, Kombucha - osvěžení na dosah ruky!