Jihočeské Jerky
JAK TO VŠECHNO ZAČALO?
Jerky? Proč zrovna budeme dělat Jerky, a k tomu Jihočeské? Odpověď je jednoduchá na zahraničních cestách jsme tento výrobek potkávali a u nás se vyskytoval v takové míře asi jako šafrán na loukách. Víme, jak se poslední dobou rozrůstá trend ve zdravé výživě, zdravém životním stylu, turistice, fitness, atd. Tak jsme si řekli, že chceme vyrábět produkt, který má k výše jmenovanému blízko a v roce 2011 padla volba na sušené maso.
A jihočeské proto, že jsme chtěli udělat regionální potravinu, kde budeme suroviny brát od místních dodavatelů a tím i podporovat český chov a výrobu. Zúčastnili jsme se i několika regionálních soutěží, abychom podpořili kvalitu a hodnotu našeho výrobku, kde se nám podařilo získat různá ocenění, o kterých se můžete dozvědět více na našich stránkách.
Nejsme žádná korporace či člen nějaké velké skupiny, ale jsme malá rodinná firma o pár zaměstnancích, kteří se snaží zákazníkům nabídnout to nejlepší, co umíme vyrobit. Výroba se provádí v Mostkách u Kaplice, kde je veškeré zázemí pro výrobu Jihočeských Jerek. Vše se dělá ručně od počáteční výroby, po finální balení, etiketování a následnou distribuci. V dnešní době samozřejmě není lehké s žádným, byť sebekvalitnějším výrobkem prorazit, ale od doby kdy jsme výrobu začali, se počty prodaných kusů do Vašich rukou jenom zvyšují, a to je důkaz i pro nás, že děláme smysluplnou věc, kterou oceníte Vy, naši zákazníci.
PROČ JIHOČESKÉ JERKY?
Jihočeské Jerky s.r.o. Mostky 4, 38241 Kaplice
Stránka 1 z 1 - 13 položek celkem